Bakkerij in Vieux-Boucau-les-Bains, Frankrijk, heeft zijn waar buiten staan

Frankrijk

Vieux-Boucau

Bakkerij

Lucas Boucalaise – Boulanger | Pâtissier | Traiteur
Gr Grand Rue
40480 Vieux-Boucau-les-Bains

Camping

Camping Municipal Les Sablères
Bd du Marensin
40480 Vieux-Boucau

Regio

Landes
Frans Baskenland

Bakkerij Lucas Boucalaise

Bakkerij in Vieux-Boucau, 10 minuten fietsen vanaf de camping. Buiten staan al de lekkerste lekkernijen uitgestald voor de bakkerij. De grote Franse Brioche moest natuurlijk mee. We kozen de Pastella: ‘Pastis au Nutelle et pépites de chocolat’.
Wanneer we op pad gingen om de omgeving te verkennen, kozen we voor onderweg de ‘Mini pains aux raisins’. Hapt lekker weg en smaakt altijd.
Bij de barbeque vonden wij het stokbrood met walnoten erg goed smaken: ‘Pavé Levain Noix’.

bakkerij in vieux-boucau

Camping Municipal Les Sablères

We hebben nog nooit zo’n relaxte camping ervaren als camping Municipal Les Sablères. Een grote camping, welke direct achter het duin van het strand ligt, waardoor je snel bij de zee bent. Het zeewater heeft een perfecte temperatuur, maar je moet oppassen voor de enorme golven en stroming. Deze Atlantische Oceaan is niet geschikt voor hele kleine kinderen.

De camping heeft geen vertier, het strand en de zee zijn de grote pluspunten. Maar, ook de ruime kampeerplekken en de gunstige prijzen per nacht van de camping zijn prettig. Er heerst een gezellige en gemoedelijke sfeer als een echte strandcamping.

Tip

Biarritz

Een mooie badplaats aan de Atlantische kust. In reisboeken lees je over vergane glorie, dit vinden wij enorm meevallen. We waren daardoor extra verrast door de mooie gebouwen, natuur en heerlijk strand. Zo ook de baai, waar je bij eb fantastisch kunt rond dwalen en zoeken naar krabbetjes of inktvis tussen de rotsen.