suiker kaneelkoekjes van bakkerij van der molen

Nederland

Donkerbroek

Bakkerij

Bakkerij van der Molen
Herenweg 19
8435 WN Donkerbroek

Camping

Camping De Oude Trambrug
Bij de Leijwei 74
8412 SL Hoornsterzwaag

Regio

Friesland

Bakkerij van der Molen

Met 4 vestigingen in het Zuidoosten van Friesland is er in deze streek altijd wel een Bakkerij van der Molen te vinden.
 
Vooral voor de Friese kruidkoek, wat een smaken! Ieder moment op de dag mag je hier een plakje van nemen, hoor 😉
 
Tijdens koffietijd smaken de Suikerkaneelkoeken ook uitstekend. Voor de lunch gaat de Weekendbol (Toscaansbruin), Maisbrood en krentenbollen mee naar camping Camping De Oude Trambrug in Hoornsterzwaag.
friese kruidkoek van bakkerij van der molen
bakkerij van der molen in donkerbroek

Camping De Oude Trambrug

Deze natuur- en landschapscamping ligt achter de boerderij en dankt zijn naam aan de trambrug schuin tegenover de camping, waarover de tramlijn lag. Tot 1962 werd de tram nog gebruikt voor goederenvervoer. De camping heeft 3 velden; waarvan 1 veld vrij uitzicht heeft. Alle kampeerplekken zijn erg ruim en je mag je kampeermiddel zo neerzetten wat jij wilt. De camping ziet er verzorgd en uitnodigend uit. Ook is het sanitair ruim en brandschoon. Gastvrouw en gastheer, Adrie Mollema en Piet Azier, zijn erg vriendelijk en maken je verblijf graag zo aangenaam mogelijk.

Hoornsterzwaag ligt in Zuid-Oost Friesland, een onontdekt stukje Friesland, zeker de moeite waard. Door de verscheidenheid aan landschappen en veel beschutting, is het een feest om door dit gebied te fietsen of te wandelen. Bakkerij van der Molen ligt ca. 4 km van de camping. Prima te doen per fiets.

Tip

Oldtimerfestival Hoornsterzwaag

Al meer dan 25 jaar de meest bijzondere old- en youngtimers, auto’s, motoren en bromfietsen, op het Oldtimerfestival in Hoornsterzwaag tijdens Hemelvaart. Alle merken zijn vertegenwoordigd en niet alleen om naar te kijken. Er is een levendige handel in de populaire oldtimers. Maar, ook een grote collectie old tractors, vliegtuigjes en motorrace is te bezichtigen. Je weet niet waar je moet kijken, zoveel is hier te zien!