bakkerij bekkers ingang van de winkel in Sint Oedenrode met ruime keuze in brood en banket

Nederland

Sint-Oedenrode

Bakkerij

Bakkerij Bekkers
Hertog Hendrikstraat 14
5492 BB Sint-Oedenrode

Camping

Camping Den Goeiendonk
Goeiendonk 23
5492 VR Sint-Oedenrode

Regio

Brabant

Bakkerij Bekkers

De slogan op de bedrijfsbus; ‘Iedere dag iets lekkers’ is goed van toepassing bij Bakkerij Bekkers. Wat een keuze in de ruime winkel in Sint-Oedenrode. Van brood tot gebak en met alle andere lekkere producten is het moeilijk kiezen. De vriendelijke medewerkster helpt me op weg; uiteraard Brabander worstenbroodjes gaan er mee. Maar, ook een halfje Brabander goud en Waldkorn-Classic, Haver-Kaneelkoeken, Jutterbollen en Croissants.
Er zijn meerdere filialen van Bakkerij Bekkers in Brabant; 14 in totaal.

Camping Den Goeiendonk

Nabij Sint Oedenrode (3 km) en het kleine plaatsje Boskant ligt Camping Den Goeiendonk. Een voormalig veehouderijbedrijf, nu een camping met 25 ruime plaatsen. Een enorm nette en schone camping. Bij de receptie ligt informatie over de streek De Meierij, met o.a. fiets- en wandelroutes. Waarbij de wandelroute De Bunders, met startpunt de camping, een aanrader is!

Tip

Dutch Design Week

Waar ontwerpen tot leven komen: Dutch Design Week in Eindhoven is het grootste designevenement van Noord-Europa en presenteert werk en concepten van meer dan 2.600 ontwerpers. Dit evenement is verspreid over de stad en wordt in oktober gehouden. Er zijn de meest uiteenlopende ontwerpen te bezichtigen. Stands staan perfect aangegeven en je kunt zelfs gebruik maken van speciale bussen om naar de diverse locaties te gaan. Een inspirerend evenement.