Ekstedts Bageri & Café

Zweden

Alingsås

Bakkerij

Ekstedts Bageri & Café
Drottninggatan 26
441 30 Alingsås

Camping

Camping Lövekulle Alingsås
Badplatsvägen 121
441 44 Alingsås

Regio

Västra Götalands Iän

Ekstedts Bageri & Café

Bakkerij in Alingsås, sinds 1886. Vanaf de camping is het 3,5 km fietsen, langs het meer en door Alingsås. Veel mensen zeggen je onderweg gedag, ik voel me bijna een Zweedse op de fiets! We kopen diverse bolletjes en broden.

Ekstedts Bageri & Café
onze eigen fika uit het winkelcentrum van alingsas

Ediths Kök

In het winkelcentrum van Alingsås, vinden we lunchroom Ediths Kök. Een verzorgde en trendy ruimte, waar je op comfortabele stoelen een lunch of fika kunt nemen. Ook kun je brood, gebakjes, kant en klare broodjes meenemen, om bijvoorbeeld je eigen fika op de camping te serveren! Blij dat we meerdere keuzes hadden meegenomen, ze waren namelijk allemaal erg lekker!

Ediths Kök
Hemvägen 19
441 39 Alingsås

ediths kok alingsas

Camping Lövekulle Alingsås

Deze camping ligt direct aan het meer Mjörn. De campingplekjes zijn niet heel groot en je staat met je caravan in rijen op gras. Het sanitair is brandschoon en er is een gelegenheid tot koken. Ook is er een leuke tv en zitruimte onder een veranda! Het uitzicht over het water is prachtig. Tevens kun je gebruik maken van de sauna op het water.

Tip

Ljungås National Park

Vanaf de camping is het 20 minuten rijden naar dit park, waar je goed kunt parkeren. De wandelroute staat goed aangegeven en je wandelt over onverharde paden door een echt Zweeds landschap. Onderweg bosbessen geplukt en de enorme hoge mierenhopen bekeken, maar niet te lang stil blijven staan naast zo’n mierenhoop… wat een mieren!