arjan van der eijk de echte bakker in haastrecht kersendriehoek eten op het terras van de bakkerij

Nederland

Haastrecht

Bakkerij

Arjan van der Eijk De Echte Bakker
Grote Haven 48
2851 BN Haastrecht

Hotel

Hotel/Restaurant Over De Brug
Veerlaan 1
2851 BV Haastrecht

Regio

Zuid-Holland

Arjan van der Eijk De Echte Bakker

Tijdens een theemoment op het terras mét een overheerlijke Kersendriehoek, werden we verrast met een spontane rondleiding door de bakkerij van Arjan van der Eijk De Echte Bakker in Haastrecht. De Bakkerij heeft een open karakter, waarbij je in de winkel door het raam de bakkerij in kunt kijken. Wij mogen met Arjan mee en hij vertelt liefdevol over zijn vak: de ingrediënten van de broden, over de machines en de traditionele gebruiken. Wij kunnen het niet laten om de Havenkoeken voor thuis mee te nemen. Bedankt voor je enthousiasme, Arjan, enorm leuk en veel geleerd! 

Hotel Over de Brug

Een andere leuke ontdekking in Haastrecht was ons diner, ontbijt en overnachting in Hotel Over de Brug. Zowel het terras als de ruimte binnen ziet er gezellig en uitnodigend uit. Diner en ontbijt waren erg goed verzorgd met een heerlijke smaak. De hotelkamer is eenvoudig, schoon en een goede ruimte met zicht op de Hollandsche IJssel. Een wandeling door dit kleine stadje is een blik terug in de tijd.
Plus volop gastvrijheid in Haastrecht!

hotel over de brug in haastrecht

Tip

Gouda

Vanaf Haastrecht is het 4 km rijden naar Gouda. Deze stad weerspiegelt het oude Holland, inclusief de Hollands Kaas. Ook heeft het gezellige eettentjes, unieke winkels, een mooi plein en natuurlijk het stadhuis, welke je niet mag missen.