The Chocolate Line Antwerpen

België

Antwerpen

Chocolatier

The Chocolate Line
Meir 50
2000 Antwerpen

Hotel

De Keyser Hotel
De Keyserlei 66/70
2018 Antwerpen

Regio

Antwerpen

The Chocolate Line

Tijdens een weekend Antwerpen heb ik me laten verleiden… door chocolade… niet zomaar chocolade, maar door verrukkelijke chocolade! Met een mix van de meest originele, verrassende, heerlijke, gekke, mooie, maar vooral goede smaken, gevormd tot prachtige bonbons (pralines). En dan de locatie: sinds 2010 in Paleis op de Meir, midden in het centrum van Antwerpen. De sfeer van vroeger, de smaken van nu!

Ook houdt The Chocolate Line van duurzaam:
“We care… want samen met ons team geven we om alles wat groeit, bloeit en leeft, respecteren we de cacao boeren en zorgen voor een verpakking die de omgeving niet vervuilt – zo kan jij als happy chocolate lover zonder scrupules van ons zoet of bitter pralientje genieten!”

De Keyser Hotel

Een ideaal hotel om The Chocolate Line en Antwerpen te ontdekken. Dit hotel zit in het centrum en vrijwel naast het prachtige treinstation (mooie binnenkomst wanneer je met de trein reist en de moeite waard om het van binnen te bewonderen). Tegenover het hotel staan deelfietsen klaar, welke je via een app (en creditcard) kunt huren van Velo Antwerpen. Deze fietsen kun je op veel plekken in de stad terug zetten of juist een fiets uit het rek nemen voor een volgende fietsroute.

De Keyser Hotel is een eenvoudig hotel, zo ook de kamers. Het is schoon en er is een prima ontbijt, welke beneden wordt geserveerd. Overdag en ’s avonds kun je prettig zitten in de lobby.

Tip

FOMU – Fotomuseum Antwerpen

Omdat ik dol op foto’s ben, vond ik FOMU – Fotomuseum Antwerpen een mooie aanvulling op Antwerpen. De variaties aan fotografen is groot en de foto’s zijn mooi weergegeven. Ook is er een wisselende tentoonstelling. Dit levert soms gekke, niet begrijpende, mysterieuze, ontroerende beelden op. Bij de uit/ingang is een leuke shop en het sfeervolle Museumcafé Pixel.