Dolceria De La Colmena

Spanje

Barcelona

Bakkerij

Dolceria De La Colmena
Placa De L’Angel 12
08002 Barcelona

Hotel

Internacional Ramblas Atiram Hotel
La Rambla, 78, 80
08002 Barcelona

Regio

Catalonië

Dolceria De La Colmena

Midden in het centrum van Barcelona kwamen we ineens deze mooie pui tegen van Dolceria De La Colmena. Achter de grote etalageruiten liggen overheerlijke koekjes en broodjes en is met zorg ingericht. Je blijft kijken! Voor deze Hollandse werd het naast kijken ook kopen. Verschillende koekjes worden netjes verpakt: Moca, Palandra en Avellana. Deze laatste koekjes zijn rond, hoog, zacht zoet van smaak en zijn gemaakt van hazelnoot en met poedersuiker bestrooid.

witte koekjes uit barcelona, ametlla

Internacional Ramblas Atiram Hotel

Wanneer je een stedentrip maakt, wil je het liefst in de stad zelf logeren. De ligging van Internacional Ramblas Atiram Hotel kan niet centraler: het is aan het Ramblas. De bekende en populaire straat, van ruim 1200 meter lang, in het centrum van Barcelona. Ideaal en gezellige plek om deze stad te bezoeken. De metro ligt voor de deur, zo ook veel restaurants en deelfietsen.
Het ontbijt wordt boven in een grote ruimte geserveerd, een sfeervolle plek met uitzicht op het Ramblas. De kamers zijn ruim met een goede badkamer en sommige kamers hebben uitzicht op het Ramblas.

Tip

Overdekte versmarkten

In Barcelona 2 overdekte versmarkten bezocht, Mercat de la Boqueria en Santa Caterina Market, beide in het centrum van Barcelona. Het lijkt me heerlijk om zo’n markt in mijn woonplaats te hebben. Wat een keuze, kleuren en geuren!