bakkerij in marone

Italië

Marone

Bakkerij

Dal Fornaretto Di Lonardi Luigi
Via Roma, 69
25054 Marone

Camping

Campeggio Riva di San Pietro
Via Battista Cristini, 5 
25054 Marone

Camping ligt direct aan het Iseomeer.

Regio

Lombardije

Dal Fornaretto Di Lonardi Luigi

Vanaf de camping kun je lopend of fietsend naar de bakker in Marone. Aardige mensen in de bakkerij, nemen de tijd voor je, gelukkig maar, want ze spreken alleen Italiaans.
We nemen regelmatig zachte witte bollen mee. Ook de ronde broden met een gat erin zijn favoriet, vooral bij de bbq.

bakkerij in marone

Campeggio Riva di San Pietro

Mooie camping direct aan het Iseomeer; een prachtig blauw meer. De kampeerplekjes zijn klein en je kampeert dicht naast elkaar, veel plekken hebben uitzicht over het meer, richting Monte Isola en Isola di Loreto. De camping heeft een leuk zwembad en een goed restaurant met heerlijke pizza’s én ijs.
Marone heeft een paar winkels, restaurantjes en een treinstation. Langs het meer loopt deels een fietspad, een oud Romeins pad, waarvan je een prachtig zicht hebt op het meer en je zomaar een kleurrijk dorpje binnen fietst.

Tip

Monte Isola

In het Iseomeer liggen de eilanden: Monte Isola, Isola di San Paolo en Isola di Loreto. Alleen Monte Isola is te bezoeken, dit is een aanrader! Neem de boot vanuit Sulzano naar Monte Isola. Een mooi eiland om rond te fietsen of om er te wandelen. Vooral omdat er bijna geen auto’s op het eiland zijn. Daarna genieten op een terrasje!