bakker domaso

Italië

Domaso

Bakkerij

Pasticceria Biffi
Via Regina, 81
22013 Domaso

Camping

Camping North Wind
Via Case Sparse 164
22013 Domaso

Camping ligt direct aan het Comomeer.

Regio

Lombardije

Pasticceria Biffi

Deze mooie bakkerij ligt in Domaso aan het Comomeer, aan de drukke SS340. Er is ruime keuze in de winkel, vooral in zoetigheden. Aan de koekjes en brood zit veel smaak én alles ziet er erg lekker uit. Deze bakkerij ligt op 10 minuutjes lopen van de camping, met zicht op het meer, loop je over de boulevard.

Bakkerij Biffi in Domaso Italië

Camping North Wind

Liggend in de Italiaanse plaats Domaso; een kleine, gezellige camping met kleine kampeerplekken, maar direct aan het prachtige Comomeer! Je loopt de camping af, direct naar het grote grasveld aan het Comomeer. Hier tussen loopt een fietspad van grind, waar veel mensen wandelen en soms fietsen. Ook ligt de camping direct in het dorp, waar restaurants zijn, een aantal winkels én natuurlijk een ijssalon. Deze salon, met het lekkerste Italiaanse ijs, zit zelfs tegenover de camping, de verleiding is daardoor groot om iedere avond een ijsje te halen, om toch alle smaken te proeven… Naast de camping ligt een kleine supermarkt met parkeergelegenheid.

Tip

Bellagio

Bellagio hebben wij bezocht via de veerboot vanuit Menaggio. Fantastisch uitzicht vanaf de boot op het Comomeer, de bergen erom heen en de kleurrijke plaatsen. Bellagio ligt precies in het midden van het Comomeer, op het punt waar het meer zich splits in tweeën. Het wordt de parel van het Comomeer genoemd door de prachtige ligging, het is ook een van de grootste toeristische trekpleisters.

De veerboot maakt ook een stop in het kleinere Varennna. Ook een aanrader om hier van boord te gaan en te dwalen over de boulevard en door de smalle straatjes met huizen en winkels in alle kleuren.