echte bakker mol in schoorl

Nederland

Schoorl

Bakkerij

Echte Bakker Mol
Heereweg 7
1871 EB Schoorl

Camping

Kampeerterrein Buitenduin
Molenweg 15
1871 CD Schoorl

Regio

Noord-Holland

Echte Bakker Mol

Bij Echte Bakker Mol produceren zij alle producten zelf: het brood, gebak en de koeken. De winkel ligt in de winkelstraat van Schoorl en op loopafstand van Kampeerterrein Buitenduin.

Mijn oog valt op een leuk koektrommeltje in de winkel, hier horen de Schoorlse Duintjes in. Schoorlse Duintjes zijn ronde roomboter koekjes met stukjes amandel. Precies goed formaat koekje voor bij de thee of koffie, of 2 koekjes, of 3 koekjes bij de thee/koffie… Een lekker koekje met een volle smaak. Ook leuk als souvenir of als cadeau te geven deze koekjes in de bijpassende trommel.

Kampeerterrein Buitenduin

Kampeerterrein Buitenduin is een kleine camping in Schoorl. Deze camping doet me denken aan het kamperen van vroeger, gewoon een mooie plek bij een boerderij van vroeger en naast een molen van vroeger. Deze camping bestaat ook al sinds 1915. Het centrum van Schoorl en de Schoorlse duinen liggen op ongeveer 500 meter afstand. 

Tip

Schoorlse Duinen

De Schoorlse Duinen zijn leuk voor iedereen en bieden verschillende activiteiten. In ieder jaargetijde zijn de Schoorlse Duinen de moeite waard om te bezoeken. Te voet of per fiets zijn er veel paden te nemen, waaronder naar de Noordzee. Er is zelfs een mooi mountainbike parcours van ca. 14 km. Of bezoek Buitencentrum Schoorlse Duinen met wisselende exposities, een winkel en een brasserie. Dit Buitencentrum ligt in Schoorl zelf.