Boulangerie Delangle

Frankrijk

Versailles

Bakkerij

Boulangerie Delangle
24 Rue Coste
78000 Versailles

Camping

Camping Huttopia Versailles
31 Rue Berthelot
78000 Versailles

Regio

Yvelines

Boulangerie Delangle

Om brood te halen bij Boulangerie Delangle in Versailles, loop je rechts de camping af en de straat Rue Berthelot uit. De bakker zit op de hoek Rue Coste en Rue Yves le Coz. Omdat we met 2 gezinnen aan het kamperen waren, werden er veel pains, baguettes en croissants meegenomen voor ontbijt, lunch en/of avondeten. Het Franse brood smaakt altijd wel!

Camping Huttopia Versailles

Camping Huttopia Versailles is een ideale camping om Versailles, Parijs en Disneyland Paris te bezoeken. Het is een parkachtige camping met veel bomen. Kampeerplekken en te huren huisjes wisselen elkaar af op het terrein. Er is voldoende sanitair en helemaal in de stijl van Huttopia: met natuurlijke materialen. Op de camping is ook een klein zwembad. Naast de camping is een enorm sportcomplex, Parc De Jeux Municipal, waar de toegang openbaar is.
huttopia versailles

Tip

Disneyland Paris

rare combinatie op een broodje in eurodisney parijs

Parijs is leuk, Versailles is mooi, maar wanneer je met kinderen op stap bent, is Disneyland Paris een feest. Vanaf Camping Huttopia Versailles is het wel even rijden met de auto, maar dan heb je ook wat. Disneyland Paris is voor iedere leeftijd de moeite waard.

In het park heb ik wel de meest rare combinatie op een stokbrood gegeten… een worstje met patat…